Visita a les obres del nou aparcament soterrat calderí

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 13:40

L’alcalde, Jordi Solé, amb membres de l’equip de govern i responsables de l’obra, visiten el nou Aparcament Centre – El Sindicat, quan falten dues setmanes per la seva posada en marxa

Roda de premsa íntegra, a càrrec de l'alcalde, Jordi Solé, i el regidor d'Urbanisme, Vicenç Personat

Aquest matí s’han trobat a l’Aparcament Centre – El Sindicat les autoritats locals i els responsables de l’obra per tal de fer una darrera posada en comú de les accions pendents, prèvia a la inauguració del 2 de febrer.

La comitiva ha visitat les dues plantes que té l’equipament i la coberta. A l’obra, aquests dies s’està acabant de repintar la senyalització horitzontal, s’està col·locant la retolació informativa i d’emergències, s’estan fent les tasques relacionades amb els acabats exteriors (hortes, enjardinat, baranes, etc) i s’està preparant al personal que s’afegirà a l’actual equip d’agents de mobilitat i que estarà a disposició dels usuaris de l’aparcament.

El nou aparcament s’inaugurarà el 2 de febrer a les 17.30 h i començarà a funcionar el 3 de febrer a les 7 h.

Durant la visita, l’alcalde ha explicat als mitjans de comunicació que a la coberta verda de l’aparcament s’afegiran dos carros de fusta, en homenatge al tarannà agrícola d’aquesta zona envoltada d’hortes i on s’havia allotjat l’antic Sindicat agrícola de Caldes de Montbui.

També ha recordat que, des del primer dia, els veïns i veïnes que paguen l’ITVM a Caldes de Montbui podran gaudir de dues hores diàries d’aparcament soterrat gratuït.

 

Més informació: http://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/inauguracio-de-laparcament-centre-el-sindicat-dissabte-2-de-febrer.html

 

Darrera actualització: 21.01.2019 | 13:43