Programa de voluntariat de les escoles bressol

Dimarts, 9 de desembre de 2014 a les 18:32

Entitats que fan la demanda:

AMPA Escola Bressol El Gegant del Pi

AMPA Escola Bressol La LLuna

En aquestes entitats podràs fer de voluntari/ària en tasques d'acompanyament als infants o bé en altres tasques.

Amb estudis/ coneixements 0-3:Podrà fer acompanyament en el dia a dia de l'infant dins de les aules/estances, preferentment a les aules/estances de 2 a 3 anys. El/la voluntari/ària aprendrà observant l'actitud de l'educadora d'aula/estança per després poder realitzar les seves tasques.
Altres tasques: ajudar a pujar i baixar escales, acompanyar a les sortides pel carrer, etc.
Les tasques del voluntari amb estudis/coneixements podran ésser similars, però no iguals, a la d'un alumne de pràctiques.

Sense estudis/coneixements 0-3: Es designaran tasques com: pelar fruita, organitzar material, reparar jocs i joguines (contes, joc heurístic, materials taula d'experimentació, de joc de llum, altres materials, manteniment taller,..) participar en les comissions de l'escola (hort, revista, joguines i patis,..). Iniciatives com: creació de blog de l'escola/ de l'AMPA, etc.

Dedicació: d'acord amb la teva disponibilitat i la disponibilitat de les escoles a l'hora d'acollir una persona voluntària

Perfil: A partir de 16 anys. En el cas de menors de 18 anys caldrà aportar una autorització del pare, mare, tutor legal.

Adreça't a l'Oficina del Punt de Voluntariat i t'informarem

Darrera actualització: 02.11.2016 | 13:42