Crida de voluntariat: Gran Recapte 2017

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 00:00

El Gran Recapte, a través del Punt de Voluntariat, fa una crida a la ciutadania interessada en col·laborar en un voluntariat en l'àmbit de la solidaritat. Trobareu informació i el formulari d’inscripció a http://www.granrecapte.com

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

L'1 i 2 de desembre de 2017 a Caldes de Montbui hi haurà diversos supermercats (Bonarea, Caprabo, Coaliment, Dia i Mercadona) i botigues on es farà el recapte.

  • Associació que fa la demanda: Gran Recapte d'Aliments de Catalunya
  • Activitat: recollida d'aliments bàsics
  • Inscripció al voluntariat del gran recapte: Trobaràs el formulari en línia a la web  http://www.granrecapte.com/
  • Si t'interessa aquesta crida puntual de voluntariat adreça't a participacio@caldesdemontbui.cat o al telèfon 93 862 70 24 i t'informarem de com inscriure't i participar d'aquest voluntariat.
  • Si vols consultar altres crides permanents de voluntariat que et proposen les entitats de Caldes consulta la web: //www.caldesdemontbui.cat/municipi/ciutadania/crides-de-voluntariat/

 

Darrera actualització: 20.11.2017 | 13:41