Nervi Jove, pressupostos participatius

5ena edició del Nervi Jove

Què és el nervi jove?

És un projecte de Pressupostos participatius de Joventut. Hi podeu proposar activitats que interessin a la resta de joves que viuen a Caldes. Podeu fer-les en grup o bé individualment. Les prepareu vosaltres mateixos amb l'ajuda de la Regidoria de Joventut.

Qui hi participa?

Podeu participar-hi tots els joves a partir de 3r de l'ESO de Caldes de Montbui i us implicareu en la tasca organitzativa.

Què podeu presentar-hi?

Activitats realitzades per joves, puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, valorables tècnicament, viables econòmicament, possibles i realistes. S'estableix un màxim de 600 euros que podeu gastar en la vostra activitat. 

En aquesta edició s'estableix un extra per les activitats proposades per joves majors d'edat. Les activitats que siguin inversions i les que només siguin lucratives seran excloses.

On podeu portar-les?

Presenteu les vostres propostes a l'Espai Jove el Toc, als patis dels instituts o bé pel formulari web trobareu al blog de l'Espai Jove El Toc:  http://eltoc.caldesdemontbui.cat   abans del 19 de gener de 2018

Com farem conèixer les vostres propostes?

Us ajudarem a planificar la vostra activitat, a pensar una campanya amb cartells i un vídeo a l'intagram de @eltocper tenir vots virtuals abans de presentar-vos a l'Assemblea Oberta. Compartireu entre els vostres amics i amigues el vídeo amb l'etiqueta #NERVIJOVE i obtenir m'agrada.

ASSEMBLEA OBERTA  

Divendres 2 de març de 2018, a les 17h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

És molt important que vingueu a l'Assemblea Oberta per decidir totes les activitats que es realitzen amb el pressupost de Joventut. Veniu a defensar-les amb els vostres amics i amigues. Les que més agradin i tinguin més vots es faran. Les activitats dotades amb el pressupost participatiu seran liderades pels propis joves amb els suport de la Regidoria de Joventut.

Si voleu informació o participar envieu un correu a joventut@caldesdemontbui.cat   o truqueu al 93 862 70 24

 

Darrera actualització: 01.03.2018 | 13:52
Darrera actualització: 01.03.2018 | 13:52