Reurbanització de la Plaça de la Font del Lleó

Procés participatiu per a la reurbanització de la Plaça de la Font del Lleó

Què volem fer?

Volem realitzar un procés de participació ciutadana per tal de recollir propostes ciutadanes sobre la reurbanització de la plaça amb un doble objectiu:

Identificar quins són els aspectes clau de la plaça i com s'han d'integrar aquests elements en el nou projecte de reurbanització tenint en compte els usos socials i culturals que té la plaça.

Adaptar les opinions recollides a criteris tècnics per tal de definir el projecte executiu de reurbanització de la plaça de la Font del Lleó.

Perquè ho volem fer?

Volem millorar l'accessibilitat i la mobilitat, la qual ja s'està treballant a través del Pla de mobilitat urbana i sostenible que està redactant l'Ajuntament i el qual també s'ha fet de manera participada, millorar la xarxa de serveis (aigua, gas, electricitat i telefonia), realçar el patrimoni i adequar el model de plaça als usos socials i culturals que té.

Com ho volem fer?

Realitzant un procés de participació ciutadana que permeti donar informació sobre el projecte de reurbanització, recollir les opinions de la ciutadania sobre quin model de plaça volem tot considerant els elements característics de la plaça i els seus usos, i traslladar aquesta informació al projecte executiu de reurbanització de la plaça de la Font del Lleó.

Canals per a la participació ciutadana

  • Sessió de recollida de propostes: 28 de setembre de 2016, de 19 a 21h, a l'Espai de Can Rius (Sala Cuines), oberta a tota la ciutadania. Es recullen propostes entorn dels temes clau del projecte de reurbanització de la plaça: els usos, les llambordes, l'aigua termal, els elements singulars de la plaça, l'arqueologia rasant, les activitats i festes, la il·luminació, la vegetació, les circulacions principals, i un aspecte en blanc per recollir altres consideracions
  • Sessió de retorn: 14 de novembre de 2016, de 19 a 21h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, oberta a tota la ciutadania. L'equip redactor presenta el resultat de les propostes que es van recollir a la sessió del dia 28 en relació amb els aspectes clau i com s'han inclòs en el projecte de reurbanització.
  • Període per recollir propostes i suggeriments després de la sessió de retorn: Fins el 21 de novembre, inclòs, a la regidoria d'Espais Públics de l'Ajuntamnet, a través de correu electrònic espaispublics@caldesdemontbui.cat,presencialment en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14h, i dijous de 16.30 a 18h), i per telèfon al 93 862 70 23
  • Per a consultes ciutadanes sobre els aspectes relatius a l'obra del projecte de reurbanització de la plaça de la Font del Lleó qualsevol ciutadà es pot adreçar a: Regidoria d'Espais Públics de l'Ajuntament espaispublics@caldesdemontbui.cat / 93 862 70 23

  Si voleu participar envieu un correu a participacio@caldesdemontbui.cat o truqueu al 93 862 70 24

 

Darrera actualització: 15.11.2016 | 09:05
Darrera actualització: 15.11.2016 | 09:05