Botiga d'Art de Thermalia

El Museu Thermalia, centre de dinamització patrimonial, artístic i cultural de Caldes de Montbui, coordina aquest servei adreçat a posar en valor als artistes locals. 

Situat a la planta baixa del Museu, existeix un espai fix on els artistes tenen la possibilitat de vendre les seves peces de forma senzilla, així com també d’oferir a la ciutadania la possibilitat de comprar art a bon preu durant tot l’any. La botiga és un lloc on es posen en comú varietat d’artistes, estils i tècniques, sobretot centrades en pintura i escultura, i amb preus assequibles.

La Botiga renova la convocatòria als artistes cada any
La botiga funciona per edicions i en cada edició s’obre un període perquè els artistes que ho desitgin sol•licitin un espai. La selecció d’autors es fa a càrrec d’un comissari extern i atenent a voluntat d’exposar diversitat d’estils i tècniques. En cada edició hi participaran 16 artistes.


Per tirar endavant el projecte, el Museu ha confeccionat unes bases i uns estàndards de producció de les obres per tal que s’hi puguin exposar a l’entrada de l’equipament de la plaça de la Font del Lleó. Per encabir l’obra pictòrica, cada artista disposarà d’un calaix on desar les seves obres protegides i encapçalat pel seu currículum i per una obra emmarcada que el representarà. I per a l’escultura es destinaran unes vitrines i es demanarà als escultors que presentin obres d’entre 15 i 30 cm. d’alçada.

El Museu ha establert també la forquilla de preus als quals es venen les obres, que anirà dels 45 als 300 €.

 

Thermalia. Museu de Caldes de Montbui

Plaça de la Font del Lleó, 20 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 41 40
Fax: 93 865 34 00
Correu electrònic: thermalia@caldesdemontbui.cat
Horari:  
Hivern (de l'octubre al maig): de dimarts a dissabte10h a 14h i 16h a 19h. Diumenges i festius de 10h a 14h. Dilluns tancat. Estiu (del juny al setembre): de 11h a 14h i de 17h a 20h. Diumenges i festius d'11h a 14h. Dilluns tancat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 22.10.2013 | 14:31