Subvencions i ajuts

Convocatòria de subvencions 2018 per a entitats locals

Aquest tràmit permet accedir a qualsevol de les convocatòries de subvencions de l'Ajuntament, que estiguin en període de presentació de sol·licituds, destinades a persones, entitats o empreses del municipi.

Quin cost té:

No subjecte a liquidació.

Quan es dóna resposta:

El termini legal és el que determini la convocatòria de subvenció corresponent.

Qui pot sol·licitar-ho:

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da.

A més, cal complir els següents requisits:

1. Les persones jurídiques públiques o privades que hagin de ser beneficiàries de la subvenció no podran concórrer en cap de les circumstàncies previstes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de17 de novembre, general de subvencions.
2. Les entitats han de figurar inscrites al registre municipal d'entitats i associacions ciutadanes i al registre corresponent de la Generalitat de Catalunya en el moment de la sol·licitud o bé que s'inscriguin abans del corresponent atorgament de la subvenció.

Cal aportar:

  • 1. Dades identificatives de la persona interessada (física-DNI/NIE o jurídica-NIF), o bé dades i autorització de la persona que la representi.
  • 2. Justificació per part de les empreses o entitats de no ser culpables en les prohibicions per obtenir la condició de beneficiari o entitat col·laboradora, assenyalades a l'article 13 de la Llei de Subvencions.
  • 3. Documentació addicional que es sol·liciti en la convocatòria específica de la subvenció. Aneu a l'enllaç que trobareu la dreta d'aquesta pàgina.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Presencialment a les Oficines de l'Ajuntament: Plaça de la Font del Lleó, 11.

Plaça de la Font del Lleó, 11. - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Àrea de Serveis Personals
Lloc web: www.caldesdemontbui.cat
Horari:  
Darrera actualització: 02.07.2018 | 13:57