16 persones participen al seminari "Una bona web permet vendre i convèncer. La teva ho és?"

Dimecres, 24 de maig de 2017 a les 09:13

Caldes Emprèn acull un seminari per analitzar l’eficàcia de les webs d’empresa i convoca ja una nova formació anomenada “10 coses que els autònoms han de saber i ningú no els hi explica”

El 18 de maig, amb 16 assistents, El Centre d’Iniciatives Empresarials Caldes Emprèn va oferir el seminari titulat “Una bona web permet vendre i convèncer. La teva ho és?”

L’objectiu d’aquesta formació de tres hores ha estat ajudar a les persones emprenedores i empreses participants a millorar la imatge i la presència de la seva web per tal que sigui atractiva i millori la capacitat de vendes del seu negoci.
Les 16 persones que han participat en aquest seminari, han après a gestionar i estructurar amb eficàcia els continguts de la web, com mantenir-la dinàmica, activa i actualitzada. Les persones participants han valorat de manera molt positiva els resultats de la sessió i han fet noves propostes de formació relacionades en aquest àmbit.

Propera acció: informació d’interès per a les persones autònomes
La propera acció formativa que es realitzarà des del Servei d'emprenedoria i empresa serà el proper dijous 15 de juny porta per títol " 10 COSES QUE ELS AUTÒNOMS/ES HAN DE SABER I QUE NINGÚ NO ELS HI EXPLICA".

Podeu fer la inscripció a través del següent enllaç: PROGRAMA/INSCRIPCIONS

La formació continuarà aprofundint en la problemàtica del treball autònom ja iniciada en la primera edició, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que són necessàries que coneguin. Al llarg de la formació entre altres es tractaran temes com (baixes, permisos, jubilació, deduccions i punt d'equilibri, impagats, contractes...).

Destinataris: Persones emprenedores que estan planificant el seu projecte empresarial o professional. Empresaris/àries individuals o professionals autònoms/es amb l’empresa ja en funcionament. Qualsevol persona interessada a aprofundir en diferents temàtiques dels autònoms/es.
Data: 15 de juny de 2017
Horari: 15 h a 19 h
Lloc de realització: Centre d'Iniciatives Empresarials - Caldes Emprèn

Darrera actualització: 24.05.2017 | 09:15