37 persones participen en els tallers per a la recerca de feina d'abril i maig

Dimecres, 21 de juny de 2017 a les 08:32

El Servei d’Ocupació ha ofert tallers sobre xarxes i habilitats personals durant l’abril i maig i organitza una formació sobre l’entrevista de feina que tindrà lloc el 10 de juliol

Les micro accions formatives de l’abril i el maig promogudes pel Servei d’Ocupació orientades a millorar les habilitat sociolaborals han comptat amb la participació de 37 usuaris. Els tallers s’han centrat en temes com la imatge personal i les habilitats comunicatives, la marca personal a l’hora de fer recerca de feina (personal branding) i l’ús de xarxes socials com Linkedin, Twiter o Infojobs.

Els participants han conegut millor el tipus de demandes del mercat de treball actual, han actualitzat les seves competències i han potenciat les seves habilitats durant el procés de fer una recerca activa de feina.
Recordeu que el proper 10 de juliol es fa el taller “S.O.S. Fa molt temps que no he fet una entrevista de feina”, on els participants treballaran amb un coach ocupacional aquelles situacions que es poden trobar als processos de selecció actuals i aprendran a afrontar una entrevista amb seguretat. Inscripcions obertes: Servei Local d’Ocupació. Inscripcions: Les Cases dels Mestres 2a planta, 93 115 10 74- pfo@caldesdemontbui.cat

El Servei d’Ocupació de Caldes ofereix formació orientada a la millora de les competències tècniques, amb formació específica en diferents sectors, i la millora de les competències transversals, amb formació en habilitats sociolaborals, a través de les píndoles del Club de feina i els Tallers.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 09:49