Al seminari "La gestió eficaç del temps és molt rendible", organitzat per Caldes Emprèn, hi participen 22 persones

Dimarts, 9 de maig de 2017 a les 12:50

La sessió anava adreçada a les empreses de la població

El dia 4 de maig es va realitzar a Caldes Emprèn – Centre d’Iniciatives Empresarials el seminari “La gestió eficaç del temps és molt rendible”. L’objectiu d’aquesta formació, que va tenir una durada total de 4 hores, va ser el d'ajudar les empreses a identificar diverses situacions: per què gestionem tan malament el temps?, com podem discriminar i decidir entre allò important i allò urgent? o quins són els lladres del temps?

Les 22 persones que van participar en aquest seminari, amb un alt contingut pràctic, van aprendre a visualitzar què hauríem de canviar, quines tècniques i eines per gestionar el nostre temps hauríem d’aprendre i com podem prendre millors decisions. Les persones participants han valorat de manera molt positiva els resultats de la sessió.

La propera acció formativa que es realitzarà des del Servei d'emprenedoria i empresa serà el proper dijous 18 de maig i porta per títol “Una bona web permet vendre i convèncer. La teva ho és?”. La sessió de formació aportarà coneixements pràctics per poder gestionar amb eficiència els continguts d’una web. A la formació es treballarà, a través de casos pràctics, com estructurar la informació de la web, com generar continguts dinàmics i com mantenir-la, controlar-la i actualitzar-la. Aquest seminari va adreçat a directius de petites i mitjanes empreses, així com a persones emprenedores, que vulguin potenciar la seva web o enfocar-la de manera més efectiva. Per a més informació cal adreçar-se a La Piqueta – Desenvolupament econòmic local: de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, al carrer del doctor Delger, 5 o al telèfon 93 862 70 25 o bé a l’adreça electrònica serveiempresa@caldesdemontbui.cat .

Darrera actualització: 21.05.2017 | 12:06