250 infants passen l'estiu al Casal municipal

Divendres, 30 de juny de 2017 a les 08:52

El Casal d’Estiu municipal, en el qual hi participen infants d’infantil i primària, ha començat a funcionar la darrera setmana de juny i acabarà el 28 de juliol

L’alcalde, Jordi Solé, i la regidora d’Esports, Núria Carné, han visitat aquest matí el Casal d’Estiu, un programa d’activitats per a infants d’educació infanti i primària que cada any organitza l’Ajuntament de Caldes de Montbui i que sempre omple les 250 places que ofereix. Allà han explicat el funcionament del Casal als mitjans de comunicació, acompanyats dels infants Baesma Baallal i Biel Vilanova, que asseguren passar-s’ho millor aquí que a l’escola

Els infants gaudeixen de cinc setmanes d’activitats lúdiques i esportives, excursions per l’entorn, tallers i estones d’aigua la piscina municipal. Les propostes estivals es reparteixen entre la zona esportiva Les Cremades (pavelló i piscina) i el pati de l’Escola El Farell. L’horari és de les 9.30 h a les 13.30 h, però les famílies tenen l’opció de fer servir també els serveis d’acollida i menjador (de 8 a 9 h i de 13.30 a 15 h).

Enguany torna a ser Esport3 l’empresa encarregada de dinamitzar el Casal, després que el 2016 rebés una adjudicació del servei per dos anys.

Tot plegat acaba el 28 de juliol, sempre amb una festa oberta a les famílies i als amics en la que els infants ofereixen actuacions de balls i danses.

Preus del Casal d’Estiu
El Casal sense serveis extres té un preu de 130 €. L’acollida val 33 € i el menjador permet diferents opcions: 175 € per tot el Casal; 35 € si es contracta per setmanes; 7€ si es contracte dia a dia. L’Ajuntament ofereix descomptes del 25% per a famílies nombroses o monoparentals per a les tarifes de Casal i d’acollida.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 10:35