Comença l’execució del Projecte Educatiu de Caldes

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 00:00

El Grup Impulsor que s’encarregarà de realitzar el seguiment i treballar per assolir els objectius proposats després de les diferents sessions de treball del PEC ha fet la primera trobada

Declaracions Roser Guiteras, regidora d'Educació i Formació Permanent

 

 

Dijous 14 de desembre, a Les Cases dels Mestres, va tenir lloc la primera reunió del Grup Impulsor, que va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Roser Guiteras, una tècnica de la Diputació de Barcelona per tal de donar suport i suggeriments de treballs, dues tècniques de la regidoria d’Educació i els setze membres del Grup Impulsor.

 

Durant la trobada es van resoldre dubtes i va començar el treball de execució i seguiment amb la constitució dels grups de treball, segons els 4 àmbits definits en el PEC:

 

  • Àmbit escola: 4 persones

  • Àmbit fora escola: 4 persones

  • Àmbit transició escola treball i formació permanent: 4 persones

  • Àmbit poble educador: 5 persones (1 d'elles forma part de dos grups)

 

D’aquesta primera reunió d’execució del PEC, van resultar escollides 16 propostes a realitzar escollides per ordre de votació. Segons la complexitat d’aquestes, algunes seran d’aplicació immediata, d’altres, requeriran més treball i temps d’elaboració, i hi ha propostes puntuals de llarg termini (2-3 anys).

 

Que hagin començat les sessions del grup impulsor no vol dir que la convocatòria estigui tancada, és més, totes aquelles persones que vulguin formar part d’aquesta fase de treball, poden adreçar la seva sol·licitud a través del correu pec@caldesdemontbui.cat. Els grups de treball i les trobades del grup plenari són oberts a la ciutadania.

 

La propera trobada es farà el dijous 18 de gener de 2018 a les 19 h a Les Cases dels Mestres.

 

Darrera actualització: 19.12.2017 | 14:03