Inscripcions del Book Express Club del mes de novembre de 2017

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 13:13

El 22 de novembre a les 18 h el Book Express club portarà els seus viatgers a conèixer “El secreto del fuego” de Henning Mankel. Cal inscripció prèvia a l’Àrea Infantil de la Biblioteca. Informeu-vos a: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El 22 de novembre el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer “El secreto del fuego” de Henning Mankel, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

La Sofia és una nena de 12 anys que viu a Moçambic, un país situat a l’est de l’Àfrica.

Aquesta nena corre de nit. Està fosc i té molta por. Corre seguint un camí que serpenteja entre arbustos i palmeres. Què és el que la persegueix durant la nit? Un monstre sense ulls? Pensa que ha d’amagar-se i fer-se invisible entre els matolls. Fa un salt, com ha vist fer als antílops, i se separa del terra. I llavors s’adona que ha trepitjat un mina antipersones.

Henning Mankel és dramaturg i autor de novel·les policíaques famoses a tot el món i també escriu novel·la juvenil.

Horari: de 18 h a 19 h

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Darrera actualització: 03.11.2017 | 13:16