Inscripcions del Book Express Club del mes d’octubre

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 13:32

El 31 d’octubre a les 18 h el Book Express Club portarà els seus viatgers a conèixer Xerres massa de Joyce Carol. Cal inscripció prèvia a l’Àrea Infantil de la Biblioteca. Informeu-vos a: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El 31 d’octubre el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer Xerres massa de Joyce Carol , a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

Dos policies entren a l'institut i s'emporten en Matt. L'acusen de tenir intencions de volar el centre. A partir d'aquest moment tot canvia per a aquest xicot. En una societat que viu amb la psicosi d'atemptats i el record de la matança de Columbine, la relació habitual amb els companys, els professors, la família, els veïns... s'enterboleix durament. L’Úrsula, una companya de l'institut poc convencional que no coneix gaire a en Matt, ha sentit les paraules del noi i li fa costat.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, formalitzin la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Horari: de 18 h a 19 h

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Darrera actualització: 02.10.2018 | 13:33