Inscripcions per al Club de lectura. Xerrada sobre l’obra de W. G. Sebald, “Austerlitz”

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 13:30

El 27 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc a la Biblioteca, una xerrada sobre l’obra  de W. G. Sebald, “Austerlitz”.  Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

Sinopsi

“Austerlitz” és l’últim gran llibre del narrador més original del nostre temps: la història d’un home que, de nen, li roben pàtria, idioma i nom, i no pot sentir-se a casa enlloc.

En una de les naus de l’estació belga d’Ambers, en un racó hi havia un home jove, ros, que portava unes pesades botes d’excursionista i una vella motxilla on hi guardava un quadern on hi prenia notes i hi dibuixava. El narrador l’observa fascinat, i comença una relació que transcorre durant anys i que, cada vegada, el captiva més.

Winfried Georg Sebald va néixer a Wertach (Alemanya), va viure a Suïssa després d’acabar els seus estudis universitaris i alshores es va traslladar al Regne Unit. Des de 1970 va ser professor a Norwich.

Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca trucant al número de telèfon 93 862 67 56 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça b.caldesm@diba.cat

 

Darrera actualització: 03.11.2017 | 13:33