L’Escola Bressol La Lluna acull la darrera sessió de la Xarxa 0-6

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 00:00

Seguint amb la proposta de entrar als centres educatius, l'Escola Bressol Municipal La Lluna ha acollit una visita de la Xarxa 0-6

Durant la visita, que va tenir lloc el passat 13 de febrer, la coordinadora i part de l’equip educatiu van presentar la seva escola. Van fer un recorregut pels espais de joc, les estances i el jardí. El grup va poder veure com és l’organització d’aquests espais, el material que tenen segons l’edat dels infants i les seves necessitats evolutives de moviment i emocionals.

La resta de mestres i educadores de les altres escoles, van fer una observació atenta i aprofundint en la pedagogia, l’espai, el material i l’organització de l’EBM La Lluna.

A final de cada visita, i en aquesta també, es fa una posada en comú del que s’ha observat i del que ens ha cridat més l’atenció. L’equip d’educadores de La Lluna van fer aclariments als dubtes que van sorgir durant la visita.

La Xarxa 0-6 es un grup de treball format per les professionals d’aquesta etapa: educadores, mestres, famílies, psicòlogues municipals i tècniques d’educació de l’Ajuntament, que coordina els dos cicles d’Educació infantil fent formació i adquirint coneixements per poder atendre millor als infants i les seves famílies.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 13:25