Nadal 2017-2018. Participa en el concurs Afalaga amb un llibre, proposat per la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 09:36

La Biblioteca de Caldes organitza el concurs Afalaga amb un llibre que consisteix en enviar un vídeo, un àudio o un escrit explicant quin llibre t’agradaria regalar, a quina persona i el motiu. Si tens 14 anys o més, presenta les propostes del 14 de desembre al 4 de gener a la Biblioteca.

Complementant la campanya El Llibreter Reial, la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui presenta el concurs Afalaga amb un llibre.

Totes les persones que tinguin 14 anys o més, poden enviar un vídeo, un àudio o un escrit on s’expliqui quin llibre els hi agradaria regalar, a quina persona i el motiu.

Les propostes es poden fer arribar a la Biblioteca de la següent forma:

  • Via correu electrònic a bibcaldesm@gmail.com amb l’assumpte: Regala un llibre 2017.
  • Via Instagram penjant un vídeo, àudio o escrit amb el hashtag #regalaunllibre17
  • Via Twitter, adjuntant el vídeo o àudio o escrit a un Tweet i amb el hashtag #regalaunllibre17
  • Via Facebook, publicant el vídeo o àudio o escrit al mur de la Biblioteca.

En qualsevol cas, s’haurà d’indicar: el nom i cognoms de la persona que fa l’acció, l’autor i el títol del llibre que vol que la biblioteca regali en nom seu, el motiu pel qual se li vol regalar el llibre indicat,  i el nom de la persona a qui va dirigida el regal.

El termini per presentar els vídeos, àudios o escrits és del 14 de desembre fins al 4 de gener.

El 7 de gener s’anunciaran els tres guanyadors, els quals se’ls trucarà per informar-los de com fer-los arribar els premis.

Darrera actualització: 27.11.2017 | 09:38