Trobada Educaentorn

Dijous, 24 de maig de 2018 a les 13.00 h

L’Educaentorn és un projecte vinculat al PEC que té per objectiu l’establiment de criteris i indicadors que facilitin la identificació i ordenació de l’oferta educativa local, a través del treball per processos amb tècnics i tècniques municipals així com amb agents i entitats diverses de la població.

Aquest projecte esdevindrà una plataforma virtual de consulta pública on es recolliran totes les activitats i recursos educatius que les entitats de Caldes ofereixen a la ciutadania, tant en l’àmbit públic com en el privat.

El dijous 24 de maig, a les 13 h, es farà a Les Cases dels Mestres, una trobada oberta a totes les entitats de Caldes que servirà per recollir i fer visibles els serveis educatius que les entitats posen a disposició de la ciutadania. Les entitats interessades en participar en aquesta trobada poden enviar un correu a pec@caldesdemontbui.cat o trucar al número de telèfon 93 862 70 24 (ext 1271) els dimarts i els dijous de 9 h a 12 h.

El projecte Educaentorn forma part del programa d’acompanyament a l’escolaritat i millora de l’èxit educatiu de la Diputació de Barcelona.

Més informació a http://educaentorn.diba.cat/

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Aula 1.5 de Les Cases dels Mestres

Les Cases dels Mestres

C. Mestre Gregori Montserrat, 4 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 115 09 47
Correu electrònic: casesdelsmestres@caldesdemontbui.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.05.2018 | 08:50