Unes 70 persones estrenen el Camí Orbital

Dilluns, 3 de juliol de 2017 a les 09:51

Divendres a la tarda, l’alcalde i regidors del Consistori van inaugurar el Camí Orbital de Caldes de Montbui acompanyats d’una setantena de veïns i veïnes

La comitiva va sortir tocades les set de la tarda de la plaça del Molí de l’Esclop amb l’alcalde, Jordi Solé, i el regidor d’Espais Públics, Jaume Mauri, al capdavant. Altres autoritats, representants d’entitats i veïns a títol particular acabaven de configurar la colla que va estrenar formalment el recorregut circular de més d’una hora de durada.

A pas lleuger, van anar deixant enrere el passeig de la Riera, la nova passera de les Hortes de Baix, la llera de la Riera de Caldes, el Molí d’en Ral, el Torrent del Bugarai, l’avinguda Fontcuberta, el Torrent del Salze, el carrer de Sant Sebastià de Montmajor, el carrer Major i el Pont Romànic, fins tornar al punt de partida, la plaça del Molí de l’Esclop.

El grup, on hi havia gent de totes les edats, va comptar amb dos punts d’avituallament d’aigües fresques, a la pista d’Skate i a dalt de tot de Torrent del Salze. La passejada va acabar una hora i tres quarts després d’haver començat, aproximadament, tenint en compte que el grup va fer unes tres parades per reagrupar-se.

Amb aquesta sortida inaugural l’Ajuntament ha volgut animar als calderins i calderines a fer servir aquest passeig per fer salut i per retrobar-se amb alguns dels millors espais naturals i patrimonials de la vila.

Fer salut encerclant la vila termal
El Camí Orbital és un projecte en el qual l’Ajuntament ha treballat el darrer any amb l’objectiu d’encerclar la vila en un recorregut a peu que permeti passar o acostar-se als principals elements paisatgístics, històrics, turístics i naturals de l’entorn urbà de Caldes de Montbui.

El resultat és una línia imaginària de prop de cinc kilòmetres, senyalitzada i guiada, de la qual poden gaudir tant els calderins caminaires com els visitants curiosos i que posa en valor els punts més característics de la nostra estimada vila.

Veieu la ruta a Google Maps: https://drive.google.com/open?id=1O2lh19AaUQkEzzyDWaphAJ4_y-s&usp=sharing

Darrera actualització: 03.07.2017 | 10:06