Escaldàrium 2019: accés per a persones amb mobilitat reduïda

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 09:00

Per tal de facilitar que persones amb limitació de mobilitat puguin gaudir també de l’Escaldàrium, la festa del foc i de l'aigua, que es farà el 13 de juliol, l'Ajuntament ofereix la possibilitat d'accedir al balcó de l'Ajuntament durant la festa

Qui ho pot demanar: ho pot demanar tot aquell que tingui limitació de mobilitat reconeguda del 65 % o superior que disposin del certificat corresponent del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat de Catalunya.

Com demanar-ho: presentant una instància a l’Ajuntament amb una fotocòpia del carnet d'identitat i del certificat del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat de Catalunya, que estableixi la disminució en un grau igual o superior al 65%. Cal que s'especifiqui si es vol portar o no un acompanyant. Canals: electrònica a www.caldesdemontbui.cat/solicitudgeneral (amb certificat digital) o presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la pl. de la Font del Lleó, 11.

Període per sol·licitar-ho: del 14 al 28 de juny

Aforament: limitat a 5 persones que sol·licitin la plaça més un màxim de 5 acompanyants en total.

En cas que hi hagi menys sol·licituds de l’aforament màxim permès (5 persones), s’acceptaran sol·licituds amb una limitació de mobilitat reconeguda inferior al 65%. Es prioritzaran aquells amb una major limitació.

En cas que la sol·licitud superi la quantitat de places que s’ofereixen es farà un sorteig públic.

Es prioritzarà a la ciutadania empadronada a Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 09:18