Les escoles posen en marxa les activitats als parcs apadrinats acordades al Consell d’Infants

Divendres, 18 de maig de 2018 a les 10:15

Fruit de la gestió del Consell d’Infants, ahir es van dur a terme les activitats proposades per cada escola de Caldes de Montbui al seu parc apadrinat

Dins del marc de millora de la via pública i dels principals parcs de Caldes de Montbui debatut durant aquest any pel Consell d’Infants del curs 2017/2018, les escoles calderines van posar ahir en marxa, al seu corresponent parc apadrinat, les activitats proposades a l'última reunió del consell.

Al llarg del matí, els infants van rebre la visita de Maria Pilar Aznar, regidora d’Acció Social i Participació Ciutadana, i de Jaume Mauri, regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat.

Totes les escoles van coincidir en organitzar una gimcana als seus respectius parcs:

  • L’Escola El Farell, va organitzar una gimcana amb dos circuits al parc de Can Rius, amb proves com el mocador amagat, minibàsquet o bolos. Hi van participar els alumnes de P3, P4, P5 i 1er. Els alumnes de 5è i 6è van preparar totes les proves i es van responsabilitzar de la part més organitzativa d’acompanyar, controlar el temps, les fotografies, etc.

  • L’Escola Pia, va organitzat una gimcana relacionada amb el conte escrit per la ocasió del parc de l’Ametller, La Folleta de l’Ametller. En van gaudir els alumnes de 5è i 6è dividits en tres grups que han desenvolupat 9 proves.

  • L’Escola El Calderí, van organitzar una gimcana fotogràfica al parc del Bugarai pels alumnes de 5è , amb proves amb jocs de pistes, d’habilitat i de cooperació que els proporcionaven peces d’un trencaclosques.

  • L’Escola Montbui, va organitzar una gimcana al parc de l’Estació pels alumnes de 5è i 6è, amb proves de ritme, pintada de pedres, càlculs sobre els elements del parc i un WhatsApp de cordills per deixar missatges de millora i bons desitjos pel seu parc.

L’objectiu comú era conèixer i gaudir de les possibilitats del parc com a zona de joc i de trobada, potenciar la col·laboració entre alumnes i passar-ho bé.

Els mitjans de comunicació van fer una visita a cada parc al llarg del matí tot interessant-se per les activitats dutes a terme pels infants a través dels testimonis dels consellers i conselleres de les respectives escoles.

Durant la jornada també es van descobrir els cartells informatius de l’apadrinament dels parcs per les escoles corresponents. Cada cartell disposa d’un codi QR que enllaça amb l’espai web de l’escola que apadrina el parc amb informació sobre el projecte d’apadrinament.

Convocatòria Audiència Pública Infantil

El proper dilluns 28 de maig, les conselleres i consellers explicaran la feina feta pel Consell d’Infants d’enguany al llarg d’aquest curs 2017/2018 a l’Audiència Pública Infantil. De 18h a 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Maria Pilar Aznar, regidora d'Acció Social i Participació Ciutadana

Aina Fabregat, Consellera de l'Escola El Farell

Mon Canellas, Conseller de l'Escola El Farell

Queralt Gaspar, Consellera de l'Escola El Farell

Ronny Daniel, conseller Escola El Farell

Jaume Mauri, regidor d'Espais Públics i Sostenibilitat

Laia Reig, consellera Escola Pia

Aina Rosselló, consellera Escola Pia

Marc Parcerisa, conseller Escola Pia

Laia Farràs, consellera Escola Pia

Claudia Diaz, consellera Escola Pia

Claudia Montero, consellera Escola Pia

Claudia Bonilla, consellera Escola El Calderí

Laia Many, consellera Escola El Calderí

Elsa Wallen, consellera Escola El Calderí

Aleix Sanz, conseller Escola El Calderí

Lidia Domínguez i Imma Garcia, coordinadores de l'Escola El Calderí

Andreu Garcia, conseller Escola Montbui

Christopher Christophe, conseller Escola Montbui

Guillem Monterde, conseller Escola Montbui

Reinald Forns, conseller Escola Montbui

Gloria Sellés, coordinadora de la Comunitat de Grans de l'Escola Montbui

Darrera actualització: 22.05.2018 | 08:22