Marc Alonso i Roger Hermosilla són escollits ambaixadors de l’esport d’enguany

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 20:30

Un esportista de tir amb arc i un de bikejoring es converteixen en els nous representants dels valors implícits en l’esport que subscriu l’Ajuntament de Caldes amb un ajut de 500€ per cadascun

Núria Carné, regidora d'esports

Roger Hermosilla, esportista de tir amb arc, ambaixador de l'esport 2018-2019

Marc Alonso, esportista de bikejoring, ambaixador de l'esport 2018-2019

Avui 28 de desembre ha tingut lloc la tercera edició dels ajuts a esportistes individuals 2018-2019. Núria Carné, regidora d’Esports, i Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, han estat els encarregats de premiar l’esforç i els èxits aconseguits pels esportistes Marc Alonso i Roger Hermosilla, nomenant-los representants dels valors implícits en l’esport que subscriu l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Els dos esportistes que han rebut l’ajut de 500 € cadascun seran, doncs, els Ambaixadors de l’any 2019, i lluiran la marca del municipi (l’olla que bull) als seus equips, representant els valors i la imatge de la vila termal de Caldes.

Marc Alonso, esportista de bikejoring, modalitat de mushing en bicicleta amb un o dos gossos, està actualment competint a nivell nacional i internacional amb varis dels seus gossos de tir.

Roger Hermosilla, tirador d’arc, repeteix per tercer any com a ambaixador. Ja ho va ser els anys 2016 i 2017. Actualment segueix estudiant i competint a la lliga universitària americana de tir amb arc amb l’equip de l’Emmanuel College d’Atlanta, Georgia, alhora que competeix aquí a nivell regional, nacional i internacional.

Tots dos ambaixadors han aconseguit varis èxits esportius en les seves respectives modalitats.

La figura de l’ambaixador de l’esport

La iniciativa de la figura de l’ambaixador de l’esport està promoguda per l’Ajuntament des de l’any 2016 amb l’objectiu de donar suport institucional i econòmic a esportistes individuals de Caldes de Montbui que participin en competicions esportives oficials d’àmbit nacional, estatal o superior.

Per determinar l’ajut, l’Ajuntament de Caldes valora el nivell o categoria esportiva, el currículum esportiu, el programa de competicions i activitats objecte de la petició, l’anàlisi del finançament i si és o no la primera vegada que opten a la convocatòria.

Per optar a les beques, els esportistes han d’haver nascut o viure al municipi, han de ser majors d’edat, han de ser federats sense contractes professionals i han d’estar lliures de sancions greus o inhabilitacions esportives.

 

Darrera actualització: 28.12.2018 | 21:41