Ajuts a joves per activitats de cooperació al desenvolupament 2018

Divendres, 8 de juny de 2018 a les 12:21

Els joves calderins entre 18 a 30 anys poden sol·licitar els ajuts per participar en activitats de cooperació al desenvolupament. El termini per presentar la documentació és fins el 9 de juliol. Més informació a l’apartat de tràmits de www.caldesdemontbui.cat. Consulteu les bases.

Aquesta és una nova edició dels “Ajuts a joves per participar en activitats de cooperació al desenvolupament 2018” que organitza l’Ajuntament de Caldes de Montbui i que es va iniciar l’any 2008.

La voluntat d’aquesta convocatòria és promoure els valors solidaris entre la joventut calderina. L’objectiu és ajudar econòmicament a les persones joves de 18 a 30 anys de Caldes de Montbui per tal de facilitar la seva participació en activitats de cooperació internacional al desenvolupament en països del Sud. L’ajuda econòmica es destinarà només a pagar les despeses d’assegurances de viatges o desplaçaments.

Enguany l’Ajuntament destinarà 4.300 euros amb una dotació màxima de 500 euros per cada sol·licitud.

El termini per presentar la documentació és fins el 9 de juliol. Cal presentar el formulari de sol·licitud degudament complimentat juntament amb la documentació requerida en les bases, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Consulteu les bases i tota la documentació en els documents adjunts i en el següent enllaç:

http://caldesdemontbui.cat/ajutsjovessolidaris

 

Darrera actualització: 08.06.2018 | 12:35