Ajuts a joves per activitats de cooperació al desenvolupament 2019

Dimarts, 21 de maig de 2019 a les 14:08

Els joves calderins entre 18 a 30 anys poden sol·licitar els ajuts per participar en activitats de cooperació al desenvolupament. El termini per presentar la documentació és fins el 20 de juny. Més informació a l’apartat de tràmits de www.caldesdemontbui.cat. Consulteu les bases.

Aquesta és una nova edició dels “Ajuts a joves per participar en activitats de cooperació al desenvolupament 2019” que organitza l’Ajuntament de Caldes de Montbui i que es va iniciar l’any 2008.

La voluntat d’aquesta convocatòria és promoure els valors solidaris entre la joventut calderina. L’objectiu és ajudar econòmicament a les persones joves de 18 a 30 anys de Caldes de Montbui per tal de facilitar la seva participació en activitats de cooperació internacional al desenvolupament en països del Sud. L’ajuda econòmica es destinarà només a pagar les despeses d’assegurances de viatges o desplaçaments.

Enguany l’Ajuntament destinarà 4.300 euros amb una dotació màxima de 500 euros per cada sol·licitud.

El termini per presentar la documentació és fins el 20 de juny. Cal presentar el formulari de sol·licitud degudament complimentat juntament amb la documentació requerida en les bases, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

 

Consulteu les bases i tota la documentació en els documents adjunts i en el següent enllaç:

http://www.caldesdemontbui.cat/serveis-i-tramits/tramits/ajuts-a-joves-per-participar-en-activitats-de-cooperacio-al-desenvolupament.html


 

Darrera actualització: 21.05.2019 | 14:17