El Consell d’Infants es reuneix de nou per tractar la millora dels parcs calderins

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 12:20

El passat 26 d’abril el Consell d’Infants del curs 2017/2018 es va reunir per quarta vegada per posar en comú les accions que duran a terme als parcs que les escoles han apadrinat

Els consellers infantils segueixen treballant per la millora de la via pública en general i dels principals parcs de Caldes de Montbui, en particular.

Durant la quarta trobada del Consell d'Infants duta a terme el passat 26 d'abril, es van posar en comú les propostes d'activitats que farà cada escola el 17 de maig en horari lectiu (9:30h a 12:30h) en el seu parc apadrinat . El Calderí, al parc del Bugarai; El Farell, al parc de Can Rius; el Montbui, al parc de l'Estació i l'Escola Pia, al parc de l'Ametller.

Tots els infants i les escoles van coincidir en organitzar una gimcana a cada parc.

  • Escola El Farell: Organitzaran una gimcana amb dos circuits. Els alumnes de P3 i P4 faran el circuit groc, que constarà de 9 proves, i els alumnes de P5 i 1er, el circuit verd, que constarà d'11 proves. Els de 6è faran la part més organtizativa d'acompanyar, controlar el temps, les fotografies, etc. La difusió es farà per les classes amb un cartell que han dissenyat. Es pretén que altres cursos participin del projecte d'apadrinament i que coneguin el parc amb proves com el mocador amagat, minibàsquet, bolos, etc.
  • Escola Pia: Organitzaran una gimcana relacionada amb un conte que han escrit sobre la creació del parc de l'Ametller, La Folleta de l'Ametller. Han creat un grup d'organitzadors de la gimcana format per les conselleres, consellers, suplents i voluntaris. La gimcana la faran els grups de 5è i 6è dividits en tres grups que hauran de superar 9 proves. L'objectiu que tenen és passar-ho bé i aprendre i conèixer el parc apadrinat.
  • Escola El Calderí: Els alumnes de 6è organitzaran una gimcana fotogràfica en la qual, de moment, participaran els alumnes de 5è. Cada grup que participi tindrà un full amb fotografies impreses del parc, que corresponen al lloc on es trobaran les proves. Un cop finalitzada la prova, se'ls entregarà una part d'un trencaclosques d'un planell del parc. Quan s'acabin totes les proves que consten amb jocs de pistes, d'habilitat i de cooperació, entre d'altres, el grup participant haurà de presentar el trencaclosques acabat. Amb aquesta activitat es pretén potenciar la col·laboració entre alumnes i descobrir i gaudir de les possibilitats del parc com a zona de joc i de trobada.
  • Escola Montbui: Organitzarà una gimcana pels grups de 5è i 6è amb proves molt diverses, de ritme, pintada de pedres que es deixaran al parc, càlculs sobre els elements del parc i un WhatsApp del mateix parc. El WhatsApp constarà d'un cordill entre dos arbres on la gent pugui deixar missatges de millora o de bons desitjos pel parc.

L'Ajuntament, per la seva banda, acordà que alguns regidors i mitjans de comunicació locals passaran per cada parc el dia senyalat, 17 de maig. D'aquesta manera, els consellers, conselleres i representants de l'escola podran fer declaracions als mitjans sobre el seu projecte d'apadrinament.

En relació al cartell informatiu, l'Ajuntament va presentar 3 propostes de disseny de les quals els consellers i conselleres en van escollir un. Es va acordar posar en coneixement la proposta escollida a les direccions de les escoles perquè també puguin opinar. Aquest cartell anirà situat a cada parc.

Consellers del curs 2017/2018

Escola

Càrrec

Nom i Cognoms

Escola El Calderí

Representant de 6è

CLAUDIA BONILLA ALVAREZ

Escola El Calderí

Representant de 6è

LAIA MANY MATEU

Escola El Calderí

Representant de 5è

ELSA WALLEN ULLOD

Escola El Calderí

Representant de 5è

ALEIX SANZ SALMERON

Escola El Farell

Representant de 6è B

MON CANELLAS BELTRAN

Escola El Farell

Representant de 6è A

AINA FABREGAT PERSONAT

Escola El Farell

Representant de 5è A

RONNY DANIEL CEVALLOS VALENCIA

Escola El Farell

Representant de 5è B

QUERALT GASPAR LOPEZ

Escola Montbui

Representant de 5è A

CHRISTOPHER CHRISTOPHE

Escola Montbui

Representant de 5è B

GUILLEM MONTERDE MORCHON

Escola Montbui

Representant de 6è A

ANDREU GARCIA TORT

Escola Montbui

Representant de 6è B

REINALD FORNS I GUIMERÀ

Escola Pia

Representant de 5è A

LAIA REIG VILA

Escola Pia

Representant de 5è B

MARC PARCERISA BARBANY

Escola Pia

Representant de 6è A

CLAUDIA MONTERO GONZALEZ

Escola Pia

Representant de 6è B

LAIA FARRÀS COLL

Escola Pia

Representant de 6è C

CLAUDIA DIAZ MARCHENA

Escola Pia

Representant de 5è C

AINA ROSELLÓ BAULENAS


 


 


 

Darrera actualització: 02.05.2018 | 08:20