Ajuts de menjador escolar pel curs 2019-2020

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 12:29

El termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per a l’assistència al menjador escolar per al curs 2019/20 és del 20 al 31 de maig. Les sol·licituds es poden recollir als centres escolars i a l’Ajuntament i han de ser lliurades a l’OAC. Més informació: 938655420 bsocial@caldesdemontbui.cat

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, en sessió de data 10 d’abril de 2019, va aprovar, entre d’altres, les bases reguladores dels ajuts de menjador.

Poden ser beneficiaris els alumnes empadronats a Caldes de Montbui, matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental, sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases adjuntes.

El document i la sol·licitud amb la informació detallada es pot obtenir a través dels centres escolars, a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), i a les dependències del Departament d’Acció Social (situat a la primera planta de l’Ajuntament). També es poden descarregar els documents de la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Les sol·licituds s’han de presentar al Departament d’Acció Social de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i el termini de presentació de sol·licituds és fins del 20 al 31 de maig.

Consulteu les Bases reguladores dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la convocatòria en els documents adjunts.

 

Més informació:

Departament d’Acció Social de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

 

 

Darrera actualització: 09.05.2019 | 12:30