Assemblea Oberta: Nervi Jove 2019

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 17.00 h

Les propostes que alguns/es joves han presentat al Nervi Jove 2019 es poden consultar al bloc del Toc http://eltoc-espaijove.blogspot.com/ i des del seu Instragram https://www.instagram.com/eltoc/

Les votacions fetes al Instagram fins el 7 d’abril són una part del recompte però són els vots de l’Assemblea Oberta els que decidiran quines activitats es realitzaran amb pressupostos participatius. Durant l’assemblea s’escoltaran totes les propostes fetes, es consensuarà en grup i s’opinarà sobre quines propostes agraden més. Finalment es decidirà a través del vot, que tindrà més pes que el virtual, quines són les guanyadores. Per això, és molt important l’assistència a l’assemblea.

Les activitats dotades amb el pressupost participatiu seran liderades pels propis joves amb el suport de la Regidoria de Joventut.

Nervi Jove, pressupost participatiu                
La finalitat d'aquest programa anual és donar poder als joves en la vida social i cultural del municipi mitjançant les propostes, la votació i la posterior realització de les seves pròpies activitats, de forma participativa i en el marc de la comunitat. Es tracta de tenir joves autònoms, implicats directament en les polítiques de joventut del municipi i enfortir els seus valors democràtics i de ciutadania.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@espaijoveElToc

 @eltoc

#NerviJove

 

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala de Plens
Darrera actualització: 05.04.2019 | 09:23

Enllaços

Imatges