Trobada Book Express del mes de desembre: El libro salvaje, de Juan Villoro

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 18.00 h

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El 19 de desembre el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer El libro salvaje, de Juan Villoro, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

El Libro salvaje explica la història de Juan, que passa les seves vacances amb el seu tiet “Tito” i on perdut entre milers d’exemplars de la biblioteca del seu tiet, haurà de trobar El libro salvaje, un llibre rebel que es resisteix a la lectura i que guarda entre les seves pàgines un secret destinat al lector que sigui capaç d’atrapar-lo.

Juan Villoro va ser un escriptor i assagista mexicà nascut al 1956.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, formalitzin la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Horari: de 18 h a 19 h

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.12.2018 | 10:35