Inscripcions per al Club de lectura. Xerrada sobre l’obra de Leonid Andrèiev, La Història dels set penjats

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 13:05

El 28 d’octubre, a les 19 h, tindrà lloc a la Biblioteca, una xerrada sobre l’obra Leonid Andrèiev, La Història dels set penjats. Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

Amb la participació de la dinamitzadora Ruth Vilar de Cos de Lletra.

 

Sinopsi

La història dels set penjats: cinc joves terroristes que han planificat un atemptat contra un ministre del govern, un estonià que ha assassinat l’amo de la granja on feia de bracer i un sinistre bandit han estat sentenciats a morir a la forca. Els darrers dies dels condemnats són difícils i punyents, i les distintes reaccions que tenen tots ells davant la fi imminent posen de manifest que la nostra pugna contra el destí indefugible és enterament personal: la por, el neguit, la ràbia, les emocions, tot es desborda a mesura que s’acosta l’hora suprema. Mai com en aquesta novel·la no s’ha exposat d’una manera tan magistral l’aberració que suposa la pena de mort.

Leonid Andrèiev va ser un autor prolífic i un extraordinari narrador ―molt llegit al començament del segle XX al seu país―, les obres del qual, tanmateix, van restar oblidades als arxius de la Unió Soviètica fins als darrers decennis del segle passat arran de les crítiques que havia fet als revolucionaris russos.

Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

 

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

c. Santa Teresa 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Twitter: @cosdelletra

Darrera actualització: 03.10.2019 | 13:10