Activitat educativa “Com educar positivament”

Dimarts, 21 de maig de 2019 a les 18.00 h

L’Ajuntament de Caldes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de les AMPES de l’Escola Montbui i de l’Escola El Calderí organitza l’activitat educativa “Com educar positivament” a càrrec de Teatre del Buit.

S’organitzen dues sessions que estan programades pels dies 14 de maig a les 18 hores a l’escola El Calderí i el dia 21 de maig a les 18 hores a l’Escola Montbui.

S’aporten eines per a gestionar les emocions de forma transformadora i creativa, i per exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva. Es treballa sobre les característiques del model de parentalitat positiva que promou l'autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d'un mateix i de l'entorn.                                                  

A la primera sessió es farà una representació teatral en la que s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana en les que es plantegen diversos models d'interacció familiar. Els models de relació amb un mateix i amb els altres, es presenten des de l’humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i activar el món emocional. En finalitzar es fa un recull dels interessos i les necessitats dels participants.

A la segona sessió es farà un retorn dramatitzat del treball realitzat a la primera sessió i un acompanyament al grup en la reflexió i l’anàlisi de situacions, amb dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

Aquesta acció està inclosa dins el programa de suport a la funció educativa de les famílies i té com a finalitat estimular la participació reflexiva, el debat i l'intercanvi d'experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives i d'orientació - acompanyament, que complementin el treball municipal de suport a la funció educativa de les famílies tot  fomentant la participació i l'acompanyament de les famílies en el procés educatiu d'infants i Joves.

Calendari d’altres sessions previstes:

  • 3 de juny, a les 18 hores, a Can Rius: “Agenda escolar i ús de pantalles” a càrrec del Centre de Psicologia Integral Koan

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de les AMPES de l'Escola Montbui i de l'Escola El Calderí

Lloc:

Escola Montbui

Escola Montbui

C. Dr. Fleming S/N - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 08 33
Fax: 93 865 08 33
Adreça electrònica: info@escolamontbui.org
Lloc web: www.xtec.es/ceipmontbui
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 17.30 h. (Secretaria)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.03.2019 | 14:44