Inauguració de l’exposició itinerant “10 anys de Pla de Barris”. Del 3 de desembre al 6 de gener.

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 16.00 h

La mostra itinerant, que es podrà visitar fins el dia 6 de gener, estarà exposada en els següents equipaments municipals:

  • Del 3 al 15 de desembre, a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui
  • Del 17 al 30 de desembre al Centre Cívic i Cultural
  • Del 31 de desembre al 6 de gener a la Sala Delger

Els horaris de l’exposició seran els horaris habituals dels equipaments (consulteu els horaris especials per les vacances de Nadal).

L’acte anirà a càrrec de l’alcalde, Jordi Solé i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Caldes de Montbui on presentaran aquest recull de les actuacions emmarcades en la Llei de Barris dutes a terme els últims 10 anys a la vila.

Des de l’any 2008 Caldes de Montbui ha anat desenvolupant el Pla d’Intervenció Integral del Centre Històric de Caldes per la millora de barris i àrees urbanes, una transformació de la vila que ha estat possible gràcies a la Llei de Barris aprovada per la Generalitat de Catalunya l’any 2004. El projecte, sorgit d’un procés de participació ciutadana, partia de la diagnosi que el centre històric de la vila ha patit una regressió en les últimes dècades i en proposava la regeneració urbana, la millora de la qualitat de vida dels seus habitants, garantir la cohesió i la dinamització social del barri i retornar la centralitat al centre històric.

El conjunt de les accions dutes a terme han fet de Caldes un poble més accessible i més obert a l’entorn, afavorint la mobilitat sostenible, la reconciliació entre espais urbans i la recuperació dels espais històrics més emblemàtics de la vila. Algunes de les actuacions més importants han estat: la remodelació de la plaça de la Font del Lleó, la restauració del pont Romànic, la muralla i la recuperació del passeig de la Riera, la rehabilitació dels banys termals El Safareig, la reurbanització de la plaça de l’Església, la plaça de l’U d’Octubre i l’aparcament soterrat de Raval Canyelles entre altres.

 

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Exposició itinerant

Darrera actualització: 03.12.2018 | 09:54