Ràdio Caldes estrena nova temporada i nous programes

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 00:00

Durant aquest setembre Ràdio Caldes estrena una dotzena d’espais radiofònics nous que completen la nova graella de l’emissora municipal per aquesta temporada i que inclou un total de 44 programes

La programació de la nova temporada de Ràdio Caldes, que ha arrencat aquest dilluns 2 de setembre, inclou un total de 44 programes (12 dels quals són nous) que sumen 40 hores setmanals de producció pròpia I una seixantena de persones col·laboradores.

La nova graella, que s’anirà desplegant durant el mes de setembre i que es presentarà per Festa Major en el marc del concert vermout del dia 13 d’octubre, manté programes consolidats com Patada al Ventre i Rellotge de Malta, i n’incorpora de nous amb temàtiques variades que van des de la natura i el ioga fins a la ciència i els esports, entre d'altres. Els programes que repeteixen temporada també abarquen varietat de temes i estils com cinema, humor, llibres, cultura, música, esports i temes locals entre d'altres.

Pel que fa a la programació més de servei, es manté l’estructura de la temporada passada: Butlletins horaris de 8h a les 20h. InfoCaldes a les 17:30h (amb repetició a les 21h) i magazine (La Tarda que Bull) a les 17h. Com a novetat, s’incorpora la col·laboració del Museu Thermalia en unes petits càpsules que sonaran durant la formula musical (matí i migdia) que expliquen diferents apunts històrics de Caldes.

Programes nous

Hockey Càtedra. Actualitat del món del hockey a nivell municipal, estatal i mundial. Divendres a les 21h

Batecs del CN Caldes. Les sessions de música del CN Caldes per fer exercici amb Ràdio Caldes. De dilluns a divendres de 8h a 9h

El poder dels petits canvis. Programa de ioga de yoga ashram. Dimarts a les 12h

Dues flors sense remei. Tertúlia més variada que una capsa de bombons. Per començar el cap de setmana. Amb Sandra Redondo i Carla Millan. Divendres a les 18h

Freqüència nòmada. Dos calderins que estan viatjant pel món i que queda quinze dies ens explicaran les seves experiències. Dijous a les 18h (quinzenal)

Caldes en concert. Recull dels millors concerts que s'han fet a Caldes .Dijous a les 12h (quinzenal)

Casa nostra. Programa de música, el teatre, cinema i la cultura en general de tot Catalunya. Dijous a les 12h (quinzenal)

Groucho i Chico, advocats. Els guions radiofònics Flywheel, Shyster & Flywheel = Groucho i Chico, advocats, dels germans Marx).Dimecres a les 12h (quinzenal)

Sonotone. Dimecres a les 12h (quinzenal) (Programa dels sons de Caldes de Montbui, amb el Raimon Fransoy i el Pere Puigdomenech).

Escolta la natura. Espai radiofònic per apropar la natura a tots els calderins i calderines. Amb Elaine Fradley i Elena López, d’ambCAVALLS. Dimarts a les 13h

Parlem de ciència. Programa per parlar de ciència, amb l'Oscar Palacios. Dimarts de 19:30h a 20h

Navegant per la ment, amb el doctor Sorribas. Un programa de psiquiatria que sonarà els dilluns a les 10h

Més informació: www.radiocaldes.cat

Darrera actualització: 06.09.2019 | 10:14