Crida de voluntariat: Gran Recapte 2019

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 13:46

El Gran Recapte, a través del Punt de Voluntariat, fa una crida a la ciutadania interessada en col·laborar en la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir ajuda alimentària suficient. Trobareu informació i el formulari d’inscripció a http://www.granrecapte.com.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, en col·laboració amb Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence, tornen a mobilitzar la població amb motiu del Gran Recapte calderí, que s’afegeix a la campanya de recollida d’aliments promoguda pel Banc d’Aliments de Catalunya. Enguany es dona especial importància a la recollida d’oli, conserves i llet i es poden fer donacions als establiments o a través del web www.granrecapteonline.com.

El 22 i 23 de novembre de 2019 a Caldes de Montbui hi haurà diversos supermercats on es farà el recapte.

  • Associació que fa la demanda: Gran Recapte d'Aliments de Catalunya

  • Activitat: recollida d'aliments bàsics

  • Inscripció: Es pot fer en línia a través del web https://www.granrecapte.com/, o bé a través del Punt de voluntariat i entitats de l’Ajuntament on s’informarà de com inscriure’t i participar d’aquest voluntariat ( participacio@caldesdemontbui.cat – T. 93 862 70 24).

Si vols consultar altres crides permanents de voluntariat que et proposen les entitats de Caldes consulta la web: http://www.caldesdemontbui.cat/municipi/ciutadania/crides-de-voluntariat-i-collaboracio-ciutadana/

Informació del Servei del Punt de Voluntariat:

Ajuntament de Caldes de Montbui (3a planta)

Plaça de la Font del Lleó,11

08140 Caldes de Montbui       

Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 9 h a 14 h

Tel. 93 862 70 24

A/e. participacio@caldesdemontbui.cat


Perfils i/o etiquetes d’interès:

@GranRecapte

#voluntariat

#granrecapte

Darrera actualització: 13.11.2019 | 13:47