Convocatòria adreçada a persones amb limitació de mobilitat per veure l'Escaldàrium al balcó de l'Ajuntament

Dimarts, 14 de juny de 2016 a les 11:47

Les persones amb limitació de mobilitat reconeguda del 75% podran sol•licitar accedir al balcó de l’Ajuntament per veure l’Escaldàrium. Aforament limitat. Cal presentar instància a l’OAC, del 14 al 28 de juny. Consulteu les bases a www.caldesdemontbui.cat. Informació: Dep. de Cultura-938627024

La Comissió de l’Escaldàrium conjuntament amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui ofereixen a les persones amb limitació de mobilitat la possibilitat d’accedir al balcó de la Casa Consistorial per veure la festa de l’Escaldàrium, que enguany es farà el 9 de juliol.

Ho poden sol·licitar totes les persones que tinguin una limitació de mobilitat reconeguda del 75% o superior que disposin del certificat corresponent del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat.

L’aforament és limitat a 5 persones que sol·licitin la plaça més un màxim de 5 acompanyants en total, donant prioritat a les persones empadronades a Caldes. En cas que la sol·licitud superi la quantitat de places ofertades es farà un sorteig públic.

En cas que hi hagi menys sol·licituds de l’aforament màxim permès (5 persones), s’acceptaran sol·licituds amb una limitació de mobilitat reconeguda inferior al 75%. Es prioritzaran aquells amb una major limitació.

Les persones interessades, cal que presentin una instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), amb una fotocòpia del DNI i del certificat del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat. És necessari especificar si es vol portar o no un acompanyant. El termini per demanar-ho és del 14 al 28 de juny. Més informació:Ajuntament de Caldes de Montbui (Cultura) – 93 862 70 24

 

Darrera actualització: 14.06.2016 | 11:49