Comença a funcionar la nova regulació de la zona blava

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 00:00

Avui s’han posat en marxa els 11 parquímetres que regulen la zona blava calderina. Recordeu que els vehicles residents tenen hora i mitja gratuïta. Més a: www.caldesdemontbui.cat/aparcament.

Aquest matí han començat a funcionar els parquímetres instal·lats a les zones blaves del centre comercial (av. Pi i Margall, c. Escoles Pies, pl. Moreu, pl. Església) i de l’Estació d’Autobusos, 11 en total.

En paral·lel, dos agents de mobilitat s’han incorporat al servei per atendre als usuaris i vetllar pel correcte funcionament de la zona blava.

Alguns dubtes que han anat sorgit durant les primeres hores tenen a veure amb l’obligatorietat d’imprimir el tiquet, amb incidències de matrícules de vehicles residents, amb la normativa per a persones amb mobilitat reduïda i amb les zones blaves sense parquímetre, entre altres. Llegiu les respostes a preguntes que la ciutadania està plantejant durant la posada en marxa de la nova regulació d’aparcament en zona blava aquí: http://www.caldesdemontbui.cat/ajuntament/accio-de-govern/preguntes-i-respostes-sobre-la-zona-blava-/.

I també podeu visitar: www.caldesdemontbui.cat/aparcament o trucar al telèfon 931 171 716.

Darrera actualització: 02.05.2018 | 14:11