Comença la Campanya d’asfaltat 2017

Dimarts, 28 de novembre de 2017 a les 09:00

Aquest desembre comença la pavimentació asfàltica de diferents carrers del barris de Can Valls i El Farell i del nucli urbà, corresponent a la campanya 2017

Declaracions en roda de premsa

Jordi Solé, alcalde

Jaume Mauri, regidor d'Espais Públics i Sostenibilitat

La Campanya d’asfaltat 2017 que comença aquest desembre millora 30.172,49 m2 de carrers de Caldes de Montbui, dels quals 11.354,44 corresponen al nucli urbà, 15.766,15 al barri de Can Valls i 3.051,90 al barri del Farell.

Aquesta obra ha estat adjudicada per 450.160,85 € i, segons la planificació feta, al desembre s’actuarà als carrers del nucli urbà i entre gener i febrer als carrers de Can Vall i El Farell.

Calendari aproximat d’actuacions al nucli urbà

Les obres estaran condicionades per la climatologia, atès que tant les gelades com la pluja poden alterar el ritme previst. Tanmateix, la previsió és:

·         Primer torn (a partir del 4 de desembre): carrers Montseny, Sabadell (entre Sant Pau i Calderón de la Barca) i Molí (entre Aribau i Calderón de la Barca) i basses Molí d'en Ral.

·         Segon torn: carrer Homs i Santa Teresa (entre Sant Fèlix i Sant Pau) i carrer Estació (entre Sant Fèlix i avinda. Pi i Margall)

·         Tercer torn: carrers Estació (entre Sant Ramon i av. Josep Fontcuberta), Pau Cuscó (entre Avel·lí Xalabarder i av. Josep Fontcuberta), Salvador Espriu (entre Anselm Clavé i Estació), Lleida (entre Ave·lí Xalabarder i av. Josep Fontcuberta).

·         Quart torn: carrers Sant Salvador, Estrella i Bigues (entre av. Puigdomí i carretera C-59).

 Carrers del Farell i Can Valls

Al Farell s’asfalten els carrers Ocells, 5 trams de Cadernera i Pinsà;  i a Can Valls s’asfalten els carrers Castell de Montbui, Gall, Tossal de Lluch, Turó Pi Tres Branques, Tudons, Puig Alt, Ferreries i Castellar.

La Campanya d’asfaltat 2017 ha estat presentada en roda de premsa a càrrec de l’alcalde, Jordi Solé, i del regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri.

Darrera actualització: 28.11.2017 | 09:57