Descobreix tota l’oferta d’estudis de Formació Professional que hi ha a Caldes a la primera edició de la Fira de l’FP

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 12:08

El dijous 11 d’abril l’Espai Can Rius acollirà, de 17 h a 19,30 h, la 1ª Fira de l’FP de Caldes on estudiants i famílies podran conèixer l’oferta formativa de FP que hi ha al municipi, resoldre dubtes i rebre assessorament

El proper 11 d’abril, de 17 h a 19,30 h, estudiants i famílies podran conèixer el detall de totes les disciplines d’FP que es poden cursar als instituts del municipi. A més, també hi haurà una taula rodona i les persones que visitin la mostra tindran l’opció de rebre assessorament per tal d’escollir la millor opció per a cada cas.

A les 17 h, a la Sala Cuines, hi haurà la xerrada "Coneix l'oferta de FP a Caldes de Montbui" amb representants dels diferents centres educatius de Caldes que explicaran els detalls de cada una de les especialitats que s’ofereixen. I a les 18 h, també a la Sala Cuines, s’ha organitzat una taula rodona sobre el futur de la FP amb el títol “Cap a on ha d’anar la FP? La FP, importància i la seva presència en el territori més proper”. Hi participaran: Dolors Castro, coordinadora de FP dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme- Vallès Oriental; Estela Sánchez, directora General de DICOMOL i membre del grup IndrustriaMesDona; Mercè Comas, directora i titular del centre d’EDUCEM i secretària del Grup de Desenvolupament de Directius i Empresaris; i Oriol Rayo, estudiant de FP.

A més, durant tota la jornada també estarà habilitat un Espai d’Orientació adreçat a joves i famílies que tinguin dubtes sobre el seu futur acadèmic i/o professional. Aquest assessorament anirà a càrrec de forma conjunta per personal tècnic de la Piqueta-Desenvolupament Econòmic i de l’Espai Jove El Toc. D’aquesta manera, es podran atendre un ampli ventall de qüestions i dubtes que puguin tenir les persones que s’hi adrecin.

Més informació aquí

Darrera actualització: 09.04.2024 | 12:09