Viatgeteca 2024

Divendres, 14 de juny de 2024 a les 13:09

El Servei de Viatgeteca és l’eina indispensable per a tots els amants dels viatges. Sumeu-vos a la comunitat de viatgers de la Biblioteca i descobriu el món a través de les seves propostes

Viatgeteca és l’espai on trobareu un munt de recursos per poder preparar les vostres vacances. La Biblioteca de Caldes us ofereix guies de viatges, revistes, llibres d’interès, etc per ajudar-vos a planificar els vostres viatges. Descobriu les últimes guies de viatge, articles i recursos actualitzats, tot en un sol lloc.

La Viatgeteca 2024 convida els usuaris a endinsar-se en la descoberta de noves destinacions, explorar activitats úniques i enriquir-se amb la lectura de llibres de viatges. Ofereix una àmplia gamma de recursos per satisfer les necessitats de tota mena de viatgers.

Hi podreu trobar:

  • Una guia pràctica de recomanacions que us ajudarà a preparar el vostre viatge. Des de la planificació fins a l’equipatge. Submergir-vos en els millors destins a través de la guia de novetats que us ofereix la biblioteca.
  • Activitats relacionades:

Xerrada Viatgeteca “Viatge cap a Ítaca: cançons i viatges”, un viatge al llarg de la història seguint el fil de la música.

A càrrec de Lluis Agustí Tinoco

Data: 18/07/2024

Horari:  A les 19:30 h

Accés lliure fins a omplir aforament

  • Articles temàtics d'interès: Exploreu els articles de les últimes tendències en viatges, les curiositats més divertides o un tast de la gastronomia més exòtica del món.
  • PIT (Punt d'Informació Turística): Descobriu molt més del turisme de proximitat amb els articles especialitzats del Projecte PIT.
  • Material multimèdia: Escolteu el pòdcast de la Biblioteca especial i gaudiu de llistes de música especials per viatjar.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

c. Santa Teresa 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat

Darrera actualització: 21.06.2024 | 10:39