Caldes de Montbui al Mercat d’Escapades a Catalunya

Divendres, 27 d'abril de 2018 a les 00:00

La vila termal estarà present al Mercat d’Escapades que se celebra del 4 al 6 de maig a Barcelona per donar a conèixer les propostes turístiques d’arreu de Catalunya, en format escapada

L’Oficina de Turisme de Caldes de Montbui exposarà els valors del poble termal i informarà sobre nous paquets turístics que està preparant.

Caldes tindrà representants locals el dissabte al matí i també oferirà informació de promoció turística durant tot el cap de setmana, a través del mostrador on s’inclou l’oferta del Vallès Oriental.

El Mercat d’Escapades està organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i té lloc el cap de setmana del 4,5 i 6 de maig al passeig Lluís Companys de Barcelona (entre l’Arc de Triomf i el Parc de La Ciutadella). Es tracta d’una fira d’accés gratuït per als visitants i que té per objectiu donar a conèixer les propostes turístiques d’arreu de Catalunya, en format escapada.

L’espai expositiu està dividit en diferents zones: Costa Brava, Pirineus Val d’Aran Terres de Lleida, Barcelona, Terres de l’Ebre Costa Daurada i tot Catalunya. El Vallès Oriental estarà inclòs a la zona Barcelona.

 

Darrera actualització: 27.04.2018 | 12:43