La Policia Local resol dos fets delictius destacats

Dimecres, 19 de juny de 2024 a les 00:00

La policia deté “in situ” a un home de 28 anys, veí del municipi, mentre realitzava una venda de droga. També es deté un home, que tenia una ordre pendent de detenció, per causar danys a un taxi

La Policia Local de Caldes de Montbui ha resolt amb èxit dues accions delictives destacades, una és la detenció d’un home mentre venia droga per part d’una patrulla que feia una ronda de vigilància; l’altra és la detenció d’una persona gràcies a una ràpida intervenció en les diligències que va permetre la seva identificació.
 
Enxampat “in fraganti” mentre venia droga
 
Als voltants de la mitja nit del divendres 15 de juny, la Policia Local de Caldes de Montbui va detenir un home de 28 anys i veí de la població, que va ser acusat i detingut per venda de drogues a prop de la plaça de Lluís Companys. 
 
Una patrulla de la Policia Local que realitzava una de les rondes de seguretat pel municipi va observar un comportament estrany, en veure com un individu s’apropava a un vehicle. Així, es va enxampar in fraganti a l’acusat fent una venda de substàncies il·legals. En la detenció es van decomissar diners en metàl·lic en bitllets petits i cinc dosis de droga preparades per vendre.
 
Detenen a un home per causar danys a un taxi 
 
La Policia Local va detenir el 17 de maig un home de 34 anys i veí de Pineda de Mar per un delicte de danys patrimonials en haver causat danys a un taxi de la nostra localitat. L’actuació policial es va iniciar un cop la víctima va facilitar una descripció molt acurada, que va ser suficient per a localitzar-lo, identificar-lo i, posteriorment, procedir a la seva detenció.
Mentre es feien les diligències, els agents municipals van veure que l’home, que tenia nombrosos antecedents, tenia pendent una ordre de detenció, que es va complimentar en la mateixa actuació. 
 
 
 
La col·laboració ciutadana és clau per a la millora de la seguretat a la vila. Si veieu o sou víctima d’algun fet que pugui concórrer en delicte, contacteu amb la Policia Local a través dels canals oficials.
 
  • Adreça:  C. Santa Teresa, 17. 08140 Caldes de Montbui
  • Telèfon: 93 865 41 41
  • Correu electrònic: pl.caldesm@caldesdemontbui.cat
 
Aquesta acció s’emmarca en l’eix núm. 6 del Pla d’Actuació Municipal 2023/2027 de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Més informació a www.caldesdemontbui.cat/pam
Darrera actualització: 02.07.2024 | 11:10