El cicle "Salut i Alimentació" promogut per Ràdio Caldes es converteix en l'escenari del sorgiment d'uns tallers de cuina saludable que es faran de forma regular cada dimecres, a partir del maig
Ràdio Caldes tanca la segona gran activitat commemorativa dels 30 anys de l'emissora municipal plantant la llavor dels tallers de cuina saludable que es faran cada setmana a partir del maig.
L'origen d'aquesta iniciativa ha estat el cicle "Salut i Alimentació" que l'emissora ha organitzat amb motiu del Dia mundial de la salut (7 d'abril), les activitats del qual van tenir lloc la setmana passada.
Els principals protagonistes d'aquest cicle varen ser la nutricionista Rosa M. Espinosa i el cuinar Joan Dalmau, presentadors del programa de Ràdio Caldes Amb molt de gust a la cuina i la taula. Els dos professionals van oferir dos programes de ràdio i una xerrada sobre com utilitzar una bona alimentació per potenciar els tractaments i enfortir el cos davant una malaltia greu, com és el càncer. Van ser companys de viatge en aquesta aventura la Biblioteca, la Fundació Santa Susanna i la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.
El cicle va finalitzar amb un taller de cuina i salut al qual van assistir una trentena de persones. En el taller, el cuiner Dalmau elaborava les receptes i la nutricionista Espinosa explicava les propietats dels aliments i dels tipus de cocció.
Aquest taller de cuina dirigit per Joan Dalmau es convertirà, a partir del 4 de maig, en una activitat continuada que tindrà lloc cada dimecres a la Casa Jardí de la Fundació Santa Susanna.
Un altre guany que ha sorgit d'aquest cicle han estat la guia per a pacients que han estat operats de càncer de colon, feta per l'AECC.
Donació a la Fundació Santa SusannaA proposta de Joan Dalmau i Rosa M. Espinosa, els honoraris dels ponents han estat donats a la Fundació Santa Susanna, que rep 500€ gràcies a aquest gest solidari. Aquest import l'assumeixen Ràdio Caldes i la Biblioteca.