Avui, penúltima jornada de la REMIAU 2018

Divendres, 20 de juliol de 2018 a les 11:30

La REMIAU enfila la seva penúltima jornada amb dues propostes del Cicle Memòria i Acció avui 20 de juliol al Safareig de la Canaleta

La proposta de dinamització cultural, REMIAU, ens apropa avui divendres 20 de juliol al Safareig de la Canaleta. La quarta jornada d’aquesta experiència interactiva entre espai i art, presenta dos projectes dins del marc del Cicle Memòria i Acció.

A les 19 h de la tarda a l’espai del Safareig de la Canaleta, Anna Macau i Blanca Tolsà, presentaran la dansa site-specific Aigua Calenta. I Acte seguit la companyia Historietes Exemplars portarà a terme la performance col·laborativa Fer net, per la qual es recomana portar tovallola.

L’entrada a totes les activitats és gratuïta i l’aforament és limitat. Feu la reserva enviant els vostres noms i telèfons i el nom de l’activitat a MIAUthermalia@caldesdemontbui.

Últim cicle de la REMIAU

Divendres 27 de juliol tindrà lloc, també al Safareig de la Canaleta, l’últim projecte artístic de la REMIAU 2018 dins del Cicle Memòria i Veu. La performance Vedo una voce de la companyia Ombelico di Mondo posarà fi a una proposta de dinamització cultural de cinc jornades amb intervencions artístiques de caràcter efímer en diferents espais patrimonials de Caldes de Montbui.

Amb la REMIAU el museu Thermalia ha recuperat amb èxit el propòsit pel qual en el seu dia va néixer la mostra d’art urbà MIAU, fomentant la participació creativa de diferents agents socials a partir de projectes artístics i col·laboratius a l’espai públic.

Darrera actualització: 20.07.2018 | 11:44