Caldes ofereix paquets termals des d’Internet

Dimarts, 29 de gener de 2019 a les 11:00

A partir d’ara, des de qualsevol lloc del món podeu contractar un paquet termal calderí, que combina visites guiades a Caldes, entrades al Museu, banys termals i menús en restaurants locals

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Sergi Quiñones, restaurant El Pasqualet

Marga Llopis, Festuk Cafè

Silvia Pujadas, Balneari Termas Victoria

El web www.visiteucaldes.cat incorpora un servei nou que facilitarà als usuaris la descoberta de Caldes de Montbui i els seus valors artístics, turístics, gastronòmics i termals. El personal de Thermalia. Museu i Oficina de Turisme gestionarà la demanda de paquets que arribin d’arreu del món i combinarà a gust del visitant un bany termal als Banys Termals El Safareig, una visita guiada pel nucli antic, una entrada al Museu i un dinar en un restaurant local.

El conjunt d’activitats permetran al turista endinsar-se en l’encant de la vila termal calderina de cop i entrant en contacte amb el més essencial.

Els paquets turístics permetran una descoberta del destí turístic calderí senzilla en la gestió, àmplia en el contingut i a preus accessibles. En funció dels serveis i dies de la setmana contractats els preus de cada paquet per adults oscil·laran entre 19 € i 43 €. Infants, persones aturades, pensionistes, estudiants i jubilades i famílies nombroses i monoparentals tenen tarifes reduïdes que oscil·len entre 12 € i 31 €.

La compra d’un paquet tindrà validesa d’un any i, en breu, també s’oferiran en forma de xecs de regal.

El Pass Museum i el Parc de les Olors, també on line

Dins del mateix servei de venda on line d’activitats turístiques, la plataforma oferirà la possibilitat de contractar el Pass Museum (una proposta creada pels 5 museus del Vallès Oriental) o la visita d’un dia a Caldes de Montbui i al Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana.

La inciativa ha estat presentada per Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, i representants dels restaurants implicats en el projecte (Cafè del Centre, Festuk Cafè, Na Madrona, Masia El Pasqualet, El Remei i Termes Victòria).

Darrera actualització: 29.01.2019 | 11:21