Celebració de Santa Cecília

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 00:00

L’Escola Municipal de Música Joan Valls celebra Santa Cecília, patrona dels músics, amb activitats al centre i un concert del grup vocal Metropolitan Union obert a tota la població

Font: Escola Municipal de Música Joan Valls

El passat 22 de novembre va ser la diada de Sta. Cecília, patrona dels músics, i l'EMM Joan Valls ho va celebrar com cada any amb diverses activitats.

La celebració va començar el dimecres 21 amb un taller de percussió corporal pels alumnes més grans a càrrec de Kike Cuadros que va fer gaudir alumnes i professors amb els seus exercicis rítmics amb tot el cos. Després del taller l´AMPA de l´escola va oferir un berenar per a tothom i a continuació es va projectar la pel.lícula d´animació COCO, un musical sobre un nen que vol ser músic i totes les trifulgues que ha de passar per aconseguir-ho.

A banda de les activitats més internes adreçades a la comunitat de l’escola, dilluns 26 es va oferir un concert, obert a tota la població, del grup vocal Metropolitan Union, una formació vocal on hi canta un ex-alumne de l´escola.

Amb la sala d´Actes plena de gom a gom, les persones assistents van gaudir d´un concert espectacular on les 4 veus dels intèrprets s´acoblaven per oferir un tipus de música desenfadada que s’anomena Barber-shop, perquè es cantava antigament a les barberies mentre els clients s´esperaven. Avui tothom s´espera de cara al mòbil però escoltant-los hom pensa si no era més divertida l´espera.

 

Darrera actualització: 29.11.2018 | 10:19