Per aquells que no van poder veure la secció del programa Els Matins dedicada a les Jornades gastronòmiques de cuina romana de Caldes de Montbui, us facilitem un enllaç al vídeo des del web de l'Ajuntament
Secció del Matins de TV3 dedicada a les Jornades gastronòmiques de cuina romana de Caldes de Montbui, que tenen lloc fins el 23 d'abril. Emissió en directe: 27 de març de 2012.
La Pilar Pascuet, del restaurant El Remei, va ser la cuinera calderina encarregada de presentar a TV3 els plats que aquests dies s'han ofert a Caldes de Montbui amb motiu del programa "Fem bullir l'olla". Ho va fer acompanyada del regidor de Promoció Turística, Isidre Pineda, en nom de l'organització d'aquesta proposta gastronòmica anual.
La Pilar va fer una sopa de farigola i aigua termal amb les mateixes olles que el cap de setmana del 17 i 18 de març bullien a la plaça de la Font del Lleó. La sopa, feta en directe, va servir per il·lustrar davant tot Catalunya la proposta gastronòmica inspirada en el termalisme i en l'època romana que els restaurants de Caldes de Montbui ofereixen fins Sant Jordi.
En el directe també es van presentar, a tall d'exemple, els quatre plats romans que es van poder degustar al Tastaolletes del Mercat de l'olla i la caldera: sopa romana de verdures i pasta (del restaurant Na Madrona), llegums romanes amb una picada d'herbes (del Robert de Nola), xai al forn (del Remei) i formatge fresc amb melmelada de farigola (del Rosset).
L'activitat central del programa "Fem bullir l'olla" va ser el Mercat de l'olla i la caldera, celebrat el cap de setmana del 17 i 18 de març. El mateix cap de setmana es va donar el tret de sortida de les Jornades gastronòmiques, enguany dedicades a la cuina romana i a l'aigua termal. Els restaurants del municipi oferiran plats inspirats en aquests dos conceptes fins el 23 d'abril.