El Mercat de l'olla i la caldera és l'acte central del programa "Fem bullir l'olla" i tindrà lloc als carrers de la vila termal el cap de setmana del 19 i 20 de març
La vila termal celebra la 3a edició del mercat d'artesans i gastronòmic més singular del territori català, dedicat als productes de la terra, cuinats en olles gegants i amb aigües termals.
En paral•lel, tenen lloc les Jornades gastronòmiques de la farigola als restaurants calderins.
El programa "Fem bullir l'olla" de la vila termal de Caldes de Montbui (del 17 de març al 24 d'abril) inclou tres eixos d'interès:
- El Mercat de l'olla i la caldera i XXVI Mercat d'artesans. Dissabte 19 i diumenge 20 de març. Als carrers del centre històric.
- Les Jornades gastronòmiques de la farigola. Del 19 de març al 24 d'abril. Als restaurants de la vila
- La jornada "Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local". Dijous 17 de març, a les 17 h, a l'Espai Can Rius.