Els alumnes de l’Escola d’Adults El Roure Gros celebren el Nadal

Divendres, 22 de desembre de 2017 a les 00:00

Una vuitantena d’alumnes de l’Escola d’Adults El Roure Gros comparteix una estona lúdica que ha servit per posar en comú els coneixements adquirits aquest trimestre i per celebrar el Nadal

Dimecres 20 de desembre a la tarda, un bon grup d’alumnes de l’Escola d’Adults el Roure Gros va reunir-se per celebrar les festes de Nadal. Durant la reunió de brindis per desitjar bones vacances es van mostrar els coneixements adquirits en els diferents cursos de manera lúdica amb una cantada de nadales en alemany, anglès i català.

L’Escola d’Adults El Roure Gros compta amb una àmplia oferta formativa, amb estudi d’idiomes estrangers en diferents nivells (Anglès i Alemany), obtenció del títol de català, cursos d’informàtica bàsics i especialitzats o formació instrumental, cultural o per a proves oficials concretes, entre d’altres.

Per a més informació sobre l’oferta formativa, o per a qualsevol dubte o consulta podeu adreçar-vos directament a l’escola d’adults (a Les Cases dels Mestres), per telèfon, al 93 115 10 66, o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 22.12.2017 | 13:16