El Consell Comarcal del Vallès Oriental i Thermalia promouen la jornada Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local, el dijous 17 i oberta a tothom
En el marc del programa "Fem bullir l'olla" que tindrà lloc aquest març, se celebra la jornada titulada "Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local". La trobada és oberta a tothom i tindrà lloc el dijous 17 de març de 2011, a les 17 h, a la Sala de les Cuines de l'Espai Can Rius (c. Pont, 3).
La jornada és una acció del programa RurUbal del Consell Comarcal del Vallès Oriental i compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i el Museu Thermalia. Entre altres, comptarà amb la intervencions del cuiner Pep Salsetes.
Programa: - Benvinguda institucional o Jordi Solé i Ferrando, alcalde de Caldes de Montbui o Antonio Rísquez Caballero, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental
- 17.15 "Fem bullir l'olla": el producte local en la restauració de Caldes de Montbui o Josep Gaspar i Blancafort, regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme de Caldes de Montbui
- 17.30 Tancant cercles: el restaurant Els Casals del Sagàs o Oriol Rovira i Jordi Rovira
- 18.00 Agricultura biodinàmica i restauració de qualitat: el restaurant Comerç, 24 de Barcelona o Joan Salicrú , agricultor biodinàmic o Carles Abellan, restaurant Comerç, 24
- 18.30 Les varietats antigues en les cartes dels restaurants de la comarca o Josep Sabatés (Pep Salsetes), cuiner i membre de Llavors Orientals
- Els restaurants ecogastronòmics (Slow Food): el restaurant Can Major de Montmeló o Ana Maria Tengo, restaurant Can Major
- 19.00 Debat i cloenda
Rururbal és un projecte de cooperació transnacional europea, desenvolupat en el marc del Programa MED, que pretén dissenyar una estratègia de govern per al desenvolupament local sostenible i equilibrat dels territoris periurbans, a través de la valorització, comercialització i promoció del consum dels recursos agroalimentaris locals (http://www.rururbal.eu/).