L'Ajuntament de Caldes de Montbui se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

Dijous, 18 de setembre de 2008
El proper diumenge 28 de setembre es farà una visita guiada al jaciment de la Torre Roja


L'Ajuntament de Caldes de Montbui, en col•laboració amb l'Ajuntament de Sentmenat i l'associació d'arqueòlegs FIDES ha preparat pel proper diumenge 28 de setembre al migdia una visita guiada al jaciment iber de la Torre Roja. El regidor de Cultura Pep Gaspar ha explicat que amb aquesta iniciativa el municipi se suma a les Jornades europees de patrimoni que se celebren arreu d'Europa. El regidor ha explicat que "ens hi hem volgut adherir amb la divulgació del jaciment iber de la Torre Roja i, a més, hi haurà una mica de refrigeri basat en productes que els ibers ja menjaven i que ha elaborat el Restaurant Robert de Nola".

 

Així dons, a les 12 del migdia l'associació FIDES, encarregada de les excavacions, farà una visita guiada al jaciment per, tot seguit, fer un tastet gratuït i limitat de cuina que inclourà:
- Raïm amb arengada
- Figues amb mel i nous
- Peix fumat amb cigrons
- Codony amb formatge de cabra i salsa de raïm
- Torrades amb all i carn rostida
- Galta de vedella amb romaní
- Cansalada confitada amb poma • escaldada i mel
- Llenties amb fumat
- Cua de bou amb olives

 

Per últim, el regidor ha recomanat que totes aquelles persones que es vulguin sumar a aquesta oportunitat de conèixer de primera mà el jaciment hi accedeixin a peu per permetre que l'equip tècnic i les persones amb mobilitat reduïda puguin fer ús dels pocs aparcaments que hi ha a la zona de les excavacions

 

El programa

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
28 de setembre de 2008
Visita guiada al jaciment iber de la Torre Roja

 

12.00 h
Visita guiada a càrrec de l'Associació FIDES

 

13.00 h
Tast de cuina amb els productes més usuals de l'època ibèrica a càrrec del restaurant Robert de Nola. S'hi podrà degustar:
Raïm amb arengada • Figues amb mel i nous • Peix fumat amb cigrons • Codony amb formatge de cabra i salsa de raïm • Torrades amb all i carn rostida • Galta de vedella amb romaní • Cansalada confitada amb poma • escaldada i mel • Llenties amb fumat • Cua de bou amb olives


Visita i tast gratuïts. Racions limitades. Es recomana pujar-hi a peu.

Darrera actualització: 5.03.2013 | 11:28