L’escola El Farell participa a la cercavila de la Setmana de la Mobilitat

Dijous, 27 de setembre de 2018 a les 14:40

En el marc de la Setmana de la Mobilitat, avui dijous li ha tocat el torn de participar de la cercavila a l’escola El Farell

Avui dijous els alumnes i familiars de l’Escola El Farell han gaudit de la tradicional cercavila escolar, emmarcada a la Setmana de la Mobilitat. L’objectiu de l’Ajuntament és recordar que anar caminant a l’escola pot resultar agradable i divertit alhora que saludable i sostenible.

El grup d’animació La Torna han estat, de nou, els encarregats de convertir la passejada en una festa, sortint des de la plaça de l’Àngel fins a la pròpia escola El Farell. Jaume Mauri, regidor de Medi Ambient ha acompanyat a la comitiva com també ha fet els dies anteriors amb l’Escola Pia i l’Escola Montbui.

Demà serà el torn de l’escola El Calderí. Alumnes i familiars han estat convocats a les 8.30 h al Parc de l’Estació per participar de l’última cercavila de la Setmana de la Mobilitat.

Les cercaviles transcorren pels anomenats camins escolars que indiquen, amb petjades de colors pintades al terra, els itineraris per anar a peu a cada un dels centres educatius, un projecte en el qual va participar el Consell d’Infants de Caldes.

La celebració de la Setmana de la Mobilitat a Caldes de Montbui pivota al voltant de tres eixos: les cercaviles per anar a peu a les escoles, el projecte «Mobilitza’t per un aire més net», i el joc “Aventura’t amb la mobilitat sostenible”. La participació a aquest joc és oberta a les famílies i l’alumnat de tots els nivells d’educació del municipi i s’hi pot participar fins el 8 d’octubre.


 


 

Darrera actualització: 27.09.2018 | 14:52